sort og hvid looket

Sort og hvid – the way to go

Uanset hvor flot et look man kan skabe sig med et farverigt outfit, er der ét bestemt look som jeg til alle tider vil foretrække. Jeg mener selvfølgelig  sort og hvid looket!

Jeg må indrømme, at jeg har en tendens til at gå i en del sort tøj, og må minde mig selv om, at bryde looket lidt med noget farve. Har man fx en sort kjole på, ser det brandgodt ud med et par farverige  stilletter og  taske. Men når jeg virkelig gerne vil føle mig godt tilpas blander jeg mit look i de to kontrastfarver, sort og hvid.

Men kan det ikke blive for meget hvis man klæder sig i de to kontrastfarver fra top til tå? Jo, det kan det jo faktisk. Jeg har set nogle looks hvor blandingen har været lidt for ekstrem. Fx hvis men har en mønstret top i sort og hvid på sammen med et par bukser i sorte og hvide striber samt et par sko også i mønstret sort og hvis m.m. Det er selvfølgelig altid en god idé at tage dig et kig i spejlet inden du går hjemmefra. Og du må altid huske at der godt kan blive for meget af det gode.

Hvordan du får det bedste ud af dit sort – hvide outfit

Det sort – hvide look går aldrig af mode. Det er klassisk og stilrent og kan være med til at give et professionelt look. Men husk, at som looket er klassisk og ret simpelt bør det netop holdes på det simple plan. Som nævnt ovenfor, kan selv dette blive for meget af det gode.

Hvad du kan gøre

Bær en sort nederdel eller et par sorte bukser til en hvid skjorte. Det kan ikke siges hvor mange gange jeg har båret dette look, og jeg bliver aldrig.. og jeg mener aldrig træt af det!

En sort og hvid kjole kan bæres med sorte stiletter og evt. en sort  taske som tilbehør. En helt hvid kjole passer godt sammen med et sort bælte, sorte sko og en sort taske.

Kun fantasien sætter grænser, og jeg kan komme på mange flere sammensætninger af kontrastfarverne som jeg selv har benyttet mig af gennem årene.

Jeg vil gerne se dine looks

Man må aldrig glemme at der jo selvfølgelig er tale om smag og behag. Derfor vil jeg gerne høre din mening om de looks du synes er ‘the way to go’.

Og mest af alt kunne jeg godt tænke mig, at se dine looks. 🙂

Long skirts forslag

[basel_products layout=”carousel” post_type=”ids” items_per_page=”” speed=”3000″ slides_per_view=”3″ orderby=”rand” include=”2215, 1955, 1791, 1946, 1568, 1723, 2043, 1707, 2258, 2131″]

No comments so far.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.