long skirts blog

Long Skirt er en Webshop med fokus på lange nederdele og kjoler. Hele mit fokus går på, at man skal kunne finde en nederdel eller kjole der er længere end de typiske man finder i butikkerne.

Hvorfor lange kjoler og nederdele?
Generelt er moden jo rigtigt nok, at kjoler og nederdele er lidt kortere i det. Og det er jo også fint nok, hvis det er det man helst vil gå i. Men der er samtidig mange der fortrækker dem lidt længere, eller om ikke andet gerne vil have et lidt bredere udvalg at vælge imellem.

Personligt har jeg haft meget svært ved at finde nederdele og kjoler i den rigtige længde. Kigger man gennem i butikkerne er de fleste nederdele korte, hvor der kun er få eller ingen modeller der er lidt længere. Når jeg så finder en kjole / nederdel i den rigtige længde er det ofte at den er ret dyr eller kedelig.

Derfor kom jeg på idéen med denne Webshop hvor jeg kan finde de helt rigtige længder og sælge videre til andre med samme ønsker om længderne.

Jeg håber, at du finder noget herinde du kan bruge. Ellers er du velkommen til at skrive til mig med dine ønsker. 🙂


No comments so far.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.